Rólunk

Az M-Design 2003-ban alakult. Azóta több, mint száz weboldalt indítottunk el, és legalább 50 arculatot terveztünk, sok hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt. Ismerd meg a csapatunkat és munkamódszerünket!


A STÚDIÓ

Az M-Design Stúdió 2003-ban kezdte meg működését, az 1999-ben alakult Web-Express Egyéni Vállalkozás és a 2002-ben jogutódként üzemelő Weol Internet Kft. leszármazottjaként. Cégünk jelen formájában 2007. óta webdesign tevékenységet, nyomdai előkészítést, grafikai szerkesztő munkát végez, mely létjogosultságát megfelelő és meggyőző referenciák támasztanak alá. Úgy gondoljuk, minden vállalkozásnak szüksége van hiteles megjelenésre, egyéniségre, mert ez az, ami kiállja az idő próbáját. Portfóliónkban szerepelnek weboldalak, webáruházak, logók, arculattervek és csomagolások.

Stúdiónk nyitott környezet, amely teret ad a gondolatoknak, a kreativitásnak, a játéknak. Nálunk fontos a csapatmunka, a jó hangulat és a közös gondolkodás. Ugyanerre az együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel is. Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden!


HOGYAN DOLGOZUNK

Az M-Design legfontosabb célja, hogy átfogó, innovatív és egyben kreatív megoldásokkal álljon ügyfelei rendelkezésére, a tervezéstől kezdve, a tanácsadáson át, egészen a tényleges megvalósításig. Együtt dolgozunk ügyfeleinkkel azon, hogy megbízható, anyagilag és időzítés szempontjából pontosan tervezhető elképzeléseket alkossunk és valósítsunk meg.

Arra törekszünk, hogy a szervezettség mellett az együttműködés ügyfelünkkel ugyanúgy személyes, izgalmas és szórakoztató legyen, mint maga a végeredmény.

Függetlenül attól, hogy induló vállalkozásról vagy nagy múltú cégről van szó, mindig arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel a megrendelő és mi is elégedettek vagyunk.

Munkánk során kilépünk a megszokott gondolkodás keretei közül, minden oldalról körbejárjuk és felfedezzük az előttünk álló feladatot, és az így megtalált stabil alapra építjük fel a projektet.

A tervezéskor a finoman kidolgozott részletek mellett fontos a felhasználói élmény, hiszen embereknek tervezünk. Mindig szem előtt tartjuk, hogyan és mire fogják az adott projektet használni, legyen az weboldal, arculat vagy éppen csomagolás.


A stratégia, kreativitás és technológia harmonikus integrálásához világos és aprólékos gondossággal kidolgozott útirány szükséges.

Hisszük, hogy mi ezen az úton haladunk előre!