Szolgáltatásaink

Szakértelmet kínálunk

WEBDESIGN

Úgy gondoljuk, hogy a remek web designnak nem csupán szépnek, de egyszerűnek, eredetinek, és legfőként tisztán funkcionálisnak is kell lennie. Weboldalad látogatói, alkalmazásod felhasználói ezzel a nekik tervezett felülettel találkoznak, ezért nagyon fontos a használhatóság és a tartalom megfelelő átadása. Csak így lehetnek sikeresek online erőfeszítéseid, üzleti sikered múlhat rajta.

► Webdesign
► Webáruházak tervezése
► Portáltervezés
► Digitálismarketing-kampányok, bannerek készítéseWEBOLDALAK, WEBÁRUHÁZAK, PORTÁLOK

A web ma már nem az ismerősöd furcsa kisfiának játékszere. Életünk része lett, és fontos kommunikációs csatorna vásárlóiddal, ügyfeleiddel. Személyre szabva találjuk ki, hogyan lehet a leghasznosabb számodra. A legtöbb weboldalunk sokkal több, mint amit látsz: egy-egy webáruház mögött a megrendelések, szállítások, raktárkészletek kezelése, vagy akár egy cég teljes ügyvitele is rejtőzhet.

► Weboldalak fejlesztése, webes alkalmazások
► Webáruház, online rendelés, foglalás
► Egyedi tartalomkezelő rendszerek (CMS)
► Keresőoptimalizálás (SEO)
► Közösségi oldalak integrációja
► Folyamatos támogatás, karbantartás


WEBOLDAL ÜZEMELTETÉS, WEBES MEGOLDÁSOK, WEBHOSTING

A weboldaladnak megbízható és gyors tárhelyre van szüksége ahhoz, hogy azt a nap 24 órájában használni tudják a látogatók. Az M-Design saját, nagyteljesítményű webszerverén kínál reklámmentes, biztonságos és gyors tárhelyet, komplett webhost szolgáltatással. A domain regisztrációval járó ügyintézést is levesszük a válladról, mivel magyar, generikus és ország szintű domain nevek regisztrációjával is foglalkozunk. Honlapodat nem hagyjuk magára, folyamatosan karbantartjuk és igény esetén frissítjük, alakítjuk.

► Tartalmi és grafikai karbantartás
► Látogatottsági elemzések
► Web-tárhely biztosítás
► Domain név regisztráció és fenntartás
► E-mail postafiókok biztosítása
► SSL-protokoll (https://)
► Keresőoptimalizálás (SEO)
► Adwords kampányok készítése


LOGÓ, CÉGARCULAT, ARCULATI KÉZIKÖNYV

Segítünk megtalálni saját hangod és stílusod, ami alapján egyértelműen be tudnak azonosítani leendő vásárlóid. Logód és arculatod feladata nemcsak az, hogy megkülönböztessen téged a versenytársaktól, hanem egyúttal céged gondolkodásáról, minőségéről is képet ad, és egyértelműen kifejezi vállalkozásod lényegét, egyéniségét. A cél elsősorban az, hogy az emberek megjegyezzenek téged és termékedet.

► Logótervezés
► Arculattervezés, cégarculatok
► Arculati kézikönyvek
► Üzletportál-grafika


CSOMAGOLÁS, KIADVÁNY, GRAFIKAI TERVEZÉS

Annak ellenére, hogy a digitális tartalmak egyre nagyobb teret nyernek, továbbra is fontos a cégek fizikai, kézzelfogható megjelenése. Az embereket egyre több vizuális inger éri, és ebben a zsúfolt, rikító környezetben nem könnyű kitűnni, pedig az első benyomás a döntő. Segítünk arculatodat nyomtatott kiadványokra és csomagolásokra is átültetni.

► Termékarculatok tervezése
► Csomagolástervezés
► Kiadványok, brosúrák, katalógusok tervezése
► Szórólapok, flyerek és egyéb szóróanyagok tervezése
► Plakáttervezés
► Nyomtatott kampányok, hirdetések tervezése
► Lemezborító-tervezés
► Alkalmazott grafika

► Plotterezés
► Hűtőmágnes