Plasztik kártya

Tapasztalataink azt mutatják, hogy jelentősen megnövekedett az érdeklődés az igényesen elkészített plasztik kártyák iránt. A plasztik kártya egyedülállóan exkluzív módon képviseli Önt vagy cégét, vállalatát.

Széleskörű felhasználhatósága, praktikus kezelhetősége és időtállósága teszi a plasztik kártyát egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában.

plasztik_kartya

Azonosítás, belépőkártya:
Személyre szabott vállalati és klubtagsági belépőkártyák beléptető rendszerekhez, egyedi tervezéssel, illetve a megrendelő által hozott grafika alapján is. Egyedülálló azonosító felület, melyen személyes adatok mellett cégéről is közölhet információkat.

Exkluzív VIP kártya:
Klubok, rendezvények törzsvendégei, illetve illusztris meghívottjai számára készített exkluzív kivitelű, plasztik kártya. A kártya megszemélyesítésére széleskörű eszközök állnak rendelkezésre.

Egyetlen kártyát szeretne csupán?
Technológiánknak köszönhetően akár egy darab plasztikkártya elkészítését is vállaljuk, költséghatékonyan.

Kártyája grafikai tervezését is vállaljuk!
Igény esetén grafikusunk segítségével biztosítjuk, hogy kártyája megjelenése méltó legyen cége vagy rendezvénye arculatához.

Méret: 85 x 54 mm


ÉRDEKEL

Segíthetünk pályázati projekted lebonyolításában?

Ha nagy terveid vannak, nyertes pályázattal (Széchenyi Terv, ESZA, EU) rendelkezel és a célok között szerepel komplett internetes megjelenés vagy bármilyen webes fejlesztésű rendszer, esetleg nyomdai kivitelezés, akkor keress minket, hogy segíthessünk céljaid maradéktalan megvalósításában!


munkatadok_huMindenkinek jár egy minőségi honlap!

Web design, Webes alkalmazások, Arculattervezés, Csomagolástervezés Neked!

Szóban is elmondjuk – hallgasd meg rádió reklámunkat!

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Információ és ajánlatkérés itt »